ONE LIJF

0614544516

De Elft 1 | 4921 NM Made

info@onelijf.nl

Top
 

Missie en visie

Ik weet als geen ander wat voeding voor impact heeft op je lijf en je leven.

Meer dan de helft van mijn leven ben ik in de ban van voeding geweest. Het was een tijd van dagelijkse strijd, leugens, negatieve gedachten en gevoelens. Het was een grote aanslag op mijn gezondheid en de kwaliteit van leven.

Ik ben ervan overtuigd dat de key naar een gezond en gelukkig leven ligt, bij het terugkomen bij jezelf. We zijn onszelf verloren in deze drukke maatschappij en zoeken vaak het geluk buiten onszelf. We zitten continue in ons hoofd i.p.v. te luisteren naar wat ons lijf en hart te vertellen hebben. We vergeten te leven in het hier en nu. Maar ook factoren als conditionering, vastgeroeste overtuigingen en gewoonten en disbalans dienen bekeken en aangepakt te worden.

Bovendien horen we zoveel verschillende meningen en theorieën over goed en fout voedsel, dat we daardoor de draad kwijt zijn, waar we nou wel of niet goed aan doen. Belangrijk is dit helder te krijgen voor jezelf.

De meeste mensen hebben echt geen enkel besef van de grote rol van voeding en stress bij gezondheidsklachten.

Men gaat met gezondheidsklachten als astma of eczeem naar een dokter en die schrijft puffers of hormoonzalf voor om de symptomen te bestrijden. Er wordt meestal niet gekeken naar het totaalplaatje, de oorzaak van de klacht en de rol van voeding.

Ik zie het als mijn missie zoveel mogelijk mensen hiervan bewust te maken en te  helpen naar een GEZOND LIJF en een BEWUST en GELUKKIG LEVEN. Je hebt tenslotte maar ONE LIJF (‘Life’) !

Nicolette Derks

q